Posted wo 28 mrt 2012

TEDxMaastricht live in LUX

Op 2 april vindt in Theater het Vrijthof de tweede editie van TEDxMaastricht plaats met als thema The Future of Health. Dit jaar heeft de organisatie een verrassing: het evenement is uitgebreid met 999 extra plaatsen in zes filmtheaters. TEDxMaastricht Goes to the Movies! De populariteit van de TEDx bijeenkomsten is overweldigend. Het Theater aan het Vrijthof is inmiddels al ruim volgeboekt. TEDxMaastricht is de eerste TEDx die plaatsvindt op 7 locaties tegelijk, verdeeld over het hele land. Naast Theater aan het Vrijthof kun je nu TEDxMaastricht bijwonen in LantarenVenster – Rotterdam, Rialto – Amsterdam, ForumImages – Groningen, Lumiere – Maastricht, Louis Hartlooper Complex – Utrecht en LUX – Nijmegen. verwacht leuke extra's als bioscoopbezoeker: naast de livestream is er een geheime #Twitter waarmee jij als bioscoopbezoeker achter de schermen de interviewer stuurt en jouw persoonlijke vragen kunt stellen aan de sprekers.

TEDxMaastricht: verwacht geraakt te worden door meer dan dertig nationale en internationale experts op het gebied van gezondheid en gezondheidszorg, muziek en inspirerende persoonlijke verhalen. De sprekers zetten in maximaal 18 minuten de nieuwste inzichten uiteen. En zoals altijd bij TEDx kan er in de pauzes volop inspiratie, gedachten en visitekaartjes uitgewisseld worden. Meld je aan voor de livestream in LUX op www.tedxmaastricht.nl/join en jouw bioscoopstoel is per direct gereserveerd.

Voor degenen die nog meer willen, er is ook nog een TEDx prijs te winnen. De deelnemer die de meeste mensen naar de bioscoop heeft weten te nemen, krijgt een uitnodiging voor TEDxMaastricht 2013. Zorg ervoor dat jouw aanhang jouw naam invult op HET online registratie formulier op http://www.tedxmaastricht.nl/join/cinema-registration-2/ en maak kans op deze unieke uitnodiging!