sluit

Kerstfestival (ZA 25 DEC, middag)

Update WO 1 DEC – Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen en de onzekerheid die er nu nog is over de maatregelen tijdens de kerstdagen hebben we besloten om het kerstfestival niet te laten doorgaan. Tijdens de kerstdagen ben je wel van harte welkom om in ons café om van een kerstig menu (a la carte) te genieten, voor zowel ontbijt, als lunch/dunch.

Natuurlijk in kerstsfeer, met spelletjes voor jong en oud in de foyer en de gedurende de kerstdagen is er ook een uitgebreid filmprogramma in onze (film)zalne. Achter de schermen wordt er gewerkt aan een aangepaste menukaart voor tijdens de feestdagen. Die zullen we zo snel mogelijk op deze website plaatsen.

Alle kaartkopers zijn per e-mail geinformeerd.


Geniet tijdens ons Kerstfestival – op Eerste en Tweede Kerstdag – van een gezellige en ongedwongen kerstsfeer boordevol heerlijke hapjes & drankjes, live entertainment en meer.

Dit jaar steken we onze ‘kerstarrangementen’ in een nieuw jasje. Dat betekent geen traditioneel KerstFilmDiner of KerstFilmOntbijt, maar een gezellige en ongedwongen middag- en/of avond op Eerste en Tweede kerstdag met o.a.:
– een winterterras met winterBBQ, glühwein en marshmallows;
– een soep-, salade- en dessertbar;
– een open bar en bediening die je onbeperkt voorziet van drankjes;
– live muziek;
– verschillende spelletjes voor jong en oud in de foyer;
– diverse films in samenwerking met Go Short, die je gratis kunt bezoeken.

Praktische informatie

Je kunt nu alvast kaarten voor Eerste en/of Tweede Kerstdag kopen via onderstaande links of via de ‘koop tickets’-button hiernaast. Per bestelling reserveren wij een tafeltje in ons café, zodat je tijdens dit kerstfeest zorgeloos kunt genieten.

Prijzen (voor middag of avond*, inclusief entertainment, eten & drinken):
Regulier: € 75,00
Kinderen 10 t/m 18 jaar: € 22,50
Kinderen 0 t/m 10 jaar: € 18,00

Middag: 11.00 – 16.00 uur
Avond: 18.00 – 00.00 uur

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?