sluit

Oersoep proeverij

Oersoep tasting

Samen met Oersoep toveren we tijdens de kerstvakantie Studio LUX om tot StudioCAFÉ en kun je daar genieten van een drankje, snack en speciaal Oersoep-assortiment. Op vrijdag 3 januari organiseren we bovendien met Oersoep een exclusieve proeverij in het studioCAFÉ!

Tijdens deze proeverij ga je niet alleen bier proeven, maar leer je ook meer over brouwerij Oersoep en het brouwproces van bieren. Er zal een diverse selectie van vijf bieren worden uitgelicht en besproken, waarbij er onder het genot van een klein hapje natuurlijk ook geproefd gaat worden. Wil jij jouw bierkennis vergroten of heb je gewoon zin in een biertje? Dan is deze proeverij echt iets voor jou!

Deze proeverij duurt tussen de 90 en 120 minuten. Voor deze exclusieve proeverij is een beperkt aantal kaarten te koop. 

BEZOEKJE AAN HET STUDIOCAFÉ (POWERED BY OERSOEP)
Vorig jaar werd het StudioCAFÉ tijdens de kerstvakantie een leven in geblazen. Dit jaar zocht LUX de samenwerking op met de Nijmeegse Oersoep. Voor het eerst gaat het Oersoep-pils steampunk ‘op tour’ en is het buiten de eigen pub tijdens de feestdagen ook in het StudioCAFÉ exclusief verkrijgbaar. Daarnaast kun je genieten van 7 andere Oersoep-biertjes, waaronder de Sexy Motherbocker en de Chalet Rouge. Het StudioCAFÉ (powered by Oersoep) in LUX is geopend van zaterdag 21 december t/m zaterdag 4 januari van 19.00 – 00.00 uur (m.u.v. 24,25,26, 31 dec en 1 januari).

Attend

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?