sluit

Te gast – Dekker v.d. Vegt met Paul van Vliet

Eva Middelhoff interviewt Paul van Vliet over Brieven aan God en andere mensen

Dekker v.d. Vegt boekverkopers nodigt u van harte uit voor dit bijzondere interview. Eva Middelhoff (directeur Stadsschouwburg en concertzaal De Vereeniging) interviewt Paul van Vliet over zijn net verschenen boek Brieven aan God en andere mensen.

Paul van Vliet: “Ik kon de grote levensvragen ontlopen in de roes van ruim zestig jaar spelen en reizen. Als ik wilde weten hoe ik dacht of wat ik voelde, herlas ik mijn theaterteksten.  In zijn ‘autobiografie van nooit verzonden brieven’ ontloopt Paul van Vliet niets en niemand meer. Hij is niet langer de theaterman, niet de cabaretier, de zanger of de entertainer. In mei 2018 speelde hij zijn allerlaatste show. Hij is het podium afgestapt, het applaus is verklonken. De lichten in de zaal zijn uit.  Maar hij is terug als schrijver. Met Brieven aan God en andere mensen verschijnt een andere, veel minder bekende Paul van Vliet. Hij schrijft openhartig, scherp soms, al is hij van nature mild en relativerend.”

PROGRAMMA
16.00 uur aanvang van het interview afgewisseld door het voorlezen uit Brieven aan God en andere mensen door Paul van Vliet
16.30 uur het publiek kan vragen stellen
16.45 – 17.30 uur signeren

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden