sluit

TE GAST: meetup herstel en ervaringsdeskundigheid

Je maakt iets heel heftigs mee. Je zoekt hulp om hiervan te herstellen. Maar de hulp die er is, sluit niet aan, of werkt niet voor je, of werkt misschien wel averechts… Wat doe je dan? Doe je het dan zelf? Ga je zelf je eigen hulp en herstel creëren? Hoe doe je dat, of hoe heb je dat gedaan?

Mijn naam is Bertine Rosink en ik ben een psychiatrie-survivor! Het GGz-klimaat was voor mij geen omgeving waarin ik kon herstellen. Ik heb mijn eigen weg uit de jungle van de psychiatrie gebaand. Gaandeweg ben ik gaan ontdekken en uitvinden wat wél helpend voor mij was en nog steeds is. In deze Meetup wil ik jullie meenemen op ontdekkingstocht in mijn herstelproces; een zoektocht om lichaam, geest en ziel weer met elkaar te verbinden. Voor mij is een lichaamsgerichte benadering de sleutel geweest in herstellen van psychose en PTSS. Yoga en de yoga-filosofie zijn voor mij hierin de verbindende schakels. Dit is mijn weg, maar er zijn veel andere wegen en paden om te herstellen. Ik ben benieuwd naar jouw route!

Deze avond gaan we hier op een dynamische manier met elkaar mee aan de slag. Van mij mogen er nieuwe winden gaan waaien in GGz-land. Als we onze ervaringen met elkaar delen kunnen we elkaar inspireren, bemoedigen en vooral: samen verder nieuwe mogelijkheden ontdekken en creëren.

Er is een maximale capaciteit van 50 mensen, wil je zeker zijn van een plek: ben er op tijd!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden