sluit

Te gast – Musicalschool Star Stage

LENT 1 EN 2. DE ONTBIJT CLUB EN MYSTERY MEN

Op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2019 is musicalschool Star Stage bij ons te gast met de eindvoorstellingen seizoen 2018-2019.

STAR STAGE
Star Stage is een creatieve en energieke musicalschool voor iedereen die wil zingen, dansen en acteren. Plezier, professionaliteit en kwaliteit staan daarbij voorop. Of je nou beginner bent of al meer ervaring hebt; of je zingen, dansen en acteren gewoon erg leuk vindt of hier graag een opleiding in wil volgen. Bij Star Stage is iedereen welkom!

In De Ontbijtclub moeten een aantal scholieren om uiteenlopende redenen voor straf de zaterdag doorbrengen. De leerlingen hebben een volstrekt verschillende achtergrond. De groep raakt langzaamaan steeds meer met elkaar aan de praat en komen erachter dat ze meer overeenkomen dan ze in eerste instantie zouden denken.

In Mystery Men proberen Furieus, de schepper en de Blue Raja zichzelf op de kaart te zetten als superhelden, maar ze leggen het af tegen Captain Ongelofelijk. Wanneer Ongelofelijk door zijn grootste vijand, Cassanova Frankenstein, ontvoerd wordt, moeten de 3 superhelden met andere helden samenwerken om de Captain en de stad te redden van de slechteriken.

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden