sluit

Te gast – Musicalschool Star Stage

LENT 3 EN TALENTKLAS/ELST 4. DE ONTBIJT CLUB EN THE GREATEST SHOW

Op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2019 is musicalschool Star Stage bij ons te gast met de eindvoorstellingen seizoen 2018-2019.

STAR STAGE
Star Stage is een creatieve en energieke musicalschool voor iedereen die wil zingen, dansen en acteren. Plezier, professionaliteit en kwaliteit staan daarbij voorop. Of je nou beginner bent of al meer ervaring hebt; of je zingen, dansen en acteren gewoon erg leuk vindt of hier graag een opleiding in wil volgen. Bij Star Stage is iedereen welkom!

In De Ontbijtclub moeten een aantal scholieren om uiteenlopende redenen voor straf de zaterdag doorbrengen. De leerlingen hebben een volstrekt verschillende achtergrond. De groep raakt langzaamaan steeds meer met elkaar aan de praat en nader tot elkaar en komen erachter dat ze meer overeenkomen dan ze in eerste instantie zouden denken.

In The Greatest Show besluit Barnum een eigen bedrijf te beginnen. Door de raad van haar dochters besluit zij op zoek te gaan naar freaks voor haar theatershow. Zij maakt een show die erg populair is onder normale burgers. Maar dat is haar nog niet genoeg. Zij wil ook populair worden bij de hogere klasse. Daarvoor schakelt ze de hulp in van Fien, een bekende producer en tekstschrijfster. Zal het Barnum lukken om zijn show nog populairder te maken?

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden