sluit

Te gast – Musicalschool Star Stage Laatste kaarten

ELST 3 EN 1. ASSEPOES EN NIEUWE DAG

Op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2019 is musicalschool Star Stage bij ons te gast met de eindvoorstellingen seizoen 2018-2019.

STAR STAGE
Star Stage is een creatieve en energieke musicalschool voor iedereen die wil zingen, dansen en acteren. Plezier, professionaliteit en kwaliteit staan daarbij voorop. Of je nou beginner bent of al meer ervaring hebt; of je zingen, dansen en acteren gewoon erg leuk vindt of hier graag een opleiding in wil volgen. Bij Star Stage is iedereen welkom!

Assepoes vertelt het verhaal van het meisje Assepoester. Zij wordt verplicht al het huishoudelijke werk te doen voor haar gemene stiefmoeder en de twee gemene stiefdochters. Op een dag beveelt een brief van de koning, dat alle meisjes uit het hele land naar het bal moeten komen. Assepoester mag van haar stiefmoeder niet mee naar het bal. De goede fee helpt Assepoester zodat ze toch naar het bal kan van de koning kan om te dansen met de prins.

De musical Nieuwe Dag draait om Dorothy, die met haar tante Em, haar oom en haar hondje Toto woont. Wanneer op een dag een tornado hun huis treft, kan Dorothy niet op schuilen en wordt zij door de tornado weggeblazen naar het magische land van Oz. Kort na haar aankomst in Oz ontmoet ze Glinda, een goede heks (van het noorden),die Dorothy de magische rode schoentjes geeft. Dorothy maakt de tocht naar de tovenaar omdat ze weer terug wil naar huis. Onderweg naar de tovenaar maakt zij nieuwe vrienden die om uiteenlopende redenen ook de tovenaar willen bezoeken. Zal het haar lukken om weer terug naar huis te komen?

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden