sluit

Te gast – Musicalschool Star Stage

ELST 2 EN TALENTKLAS /ELST 4 Do, Re, MI EN THE GREATEST SHOW

Op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2019 is musicalschool Star Stage bij ons te gast met de eindvoorstellingen seizoen 2018-2019.

STAR STAGE
Star Stage is een creatieve en energieke musicalschool voor iedereen die wil zingen, dansen en acteren. Plezier, professionaliteit en kwaliteit staan daarbij voorop. Of je nou beginner bent of al meer ervaring hebt; of je zingen, dansen en acteren gewoon erg leuk vindt of hier graag een opleiding in wil volgen. Bij Star Stage is iedereen welkom!

Do, Re, MI volgt het verhaal van Maria, die in een klooster leeft en de opdracht krijgt om als gouvernante te werken voor de zeven kinderen van kapitein Von Trapp: Liesl, Friedrich, Louisa, Kurt, Brigitta, Marta en Gretl. De kapitein regeert zijn kinderen met militaire discipline, omdat zijn vrouw is overleden en hij niet wil worden herinnerd aan haar vrolijke manier van leven. Maria wil daar verandering in brengen en terwijl de vader enige tijd van huis is, leert ze de kinderen zingen en weer plezier in hun leven te hebben. De kapitein komt na een paar dagen weer terug met zijn verloofde, een rijke barones uit Wenen, en wordt boos over het gebrek aan discipline, maar ontdooit weer als hij de kinderen hoort zingen.

In The Greatest Show besluit Barnum een eigen bedrijf te beginnen. Door de raad van haar dochters besluit zij op zoek te gaan naar freaks voor haar theatershow. zij maakt een show die erg populair is onder normale burgers. Maar dat is haar nog niet genoeg. Zij wil ook populair worden bij de hogere klasse. Daarvoor schakelt ze de hulp in van Fien, een bekende producer en tekstschrijfster. Zal het Barnum lukken om zijn show nog populairder te maken?

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden