sluit

TE GAST – Partij voor de Dieren organiseert: The Hidden Life of Trees Laatste kaarten

De Partij voor de Dieren organiseert op dinsdag 15 maart een vertoning van de documentaire The Hidden Life of Trees in LUX te Nijmegen. Vooraf krijg je een inleiding op de film door Frank de Gram, voedselbosboer van Waalgaard en bij coöperatie Arbres.

In The Hidden Life of Trees onderzoekt boswachter Peter Wohlleben of bomen met elkaar kunnen communiceren en of ze een geheugen en een sociaal leven hebben. In deze indrukwekkende documentaire word je als kijker meegenomen in de verborgen wereld van bossen en kom je nog meer tot de ontdekking hoe bijzonder de natuur eigenlijk is. De schoonheid en de bijzondere eigenschappen van de natuur komen in de film prachtig naar voren. Maar de natuur is ook van onschatbare waarde: het zorgt ervoor dat de Aarde leefbaar blijft met schone lucht, water, voedsel en een fijn leefklimaat.

De film is een aanrader voor eenieder met een liefde voor de natuur, voor bomen en de wens om onze wereld te behouden voor de generaties die na ons komen. U bent van harte welkom.

De zaal gaat open om 19.30uur, start inleiding Frank de Gram 19.45uur, start film 20.00uur, einde programma 21.30uur.

De entree is geheel gratis. Meldt u nu aan! Binnenkomst alleen met (gratis) ticket.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?