sluit

TE GAST – Stichting De Wielerklassiekers

Stichting De Wielerklassiekers organiseert op maandag 5 april 2021 wederom een avondvullend programma over wielrennen. Met (ex-)wielrenners, auteurs, ploegartsen, ploegleiders, muziek, een quiz en ga zo maar door. De presentatie is in handen van Gio Lippens.

Gasten
• Stef Clement
• Piet Rooijakkers
• Bert Wagendorp
• Frank Heinen
• Klaas Jan van de Weij
• Bart Kiemeney
• Alex van der Hulst

Stef Clement was jarenlang de snelste man van Nederland op een tijdritfiets. Hij is beducht om scherpe analyses en zijn recht voor zijn raap uitspraken! Piet Rooiakkers is ex-wielrenner (Skil-Shimano 2006-2010) nu actief bij Team Sunweb als specialist Research and development. Bert Wagendorp, auteur van onder meer Ventoux, redacteur van De Muur en toonaangevend columnist van de Volkskrant behoeft geen betoog. Hij is specialist op het gebied van de psyche achter de wielrenner!
Speciale gast is Bart Kiemeney, hoogleraar kankerepidemiologie. Hij fietste voor een goed doel de Tour de France 2019 in zijn eentje, voor het peloton uit! Wat doet dat met je?
Voor beeld zorgt Klaas jan van de Weij, de beste sportfotograaf van West Europa. Hij heeft weer een mooi project bedacht dat hij met ons wil delen. Iets met foto’s, beeldschermen en gedichten! Ook onze huiscolumnist Frank Heinen, uitgeroepen tot Sportjournalist van het jaar, is weer aanwezig! Wat gaat hij nu weer delen met ons? Tot slot maken we kennis met het nieuwste boek van Nijmegenaar en fervent fietser Alex van de Hulst, auteur van onder meer Draag Nooit Een Gele Trui. Hij presenteert een paar pareltjes uit zijn nieuwste boek: Het mooiste uit de koers, vijftig iconen uit het wielrennen.

En naast deze geweldige line up natuurlijk weer een wielerquiz met mooie prijzen! Voor de sfeer zorgt onze huisband Back to Hank!

Arrangement
Entree + diner €30,00; Geniet vooraf van een heerlijk diner inclusief een drankje in het restaurant van LUX.
Aanvang diner tussen 17.00 en 18.30 uur.

Let op: het aantal arrangementen is beperkt.

dewielerklassiekers.nl

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden