sluit

TE GAST – Uit Je Dak-Kapel in de Steigers

Al ruim 25 jaar is de Uit Je Dak-Kapel een bekend feestorkest in Nijmegen en ver daarbuiten. Optredens met Carnaval en de 4-daagse staan elk jaar op het programma. Ook zijn ze een graag geziene gast op dweilfestivals, of ze organiseren het zelf zoals Dweilorkerstmis. Maar nu, na 2,5 decennia staat de Uit je dak-kapel opnieuw in de steigers.

Er is in de afgelopen tijd hard gebouwd aan ‘iets anders’ dan dat je verwacht bij een feestorkest zoals deze. Dat ‘iets anders’ is een muzikale theatervoorstelling over een dag in het leven op de bouw geworden.

In een spetterende show wordt je meegenomen van het krieken van de dag, de bouw staat nog in de steigers, tot aan de voltooiing van het bouwwerk: de dakkapel. Alle facetten van werken in de bouw komen voorbij: gehannes met gereedschap, goede en slechte grappen, afhankelijk zijn van een Dixi en natuurlijk van … muziek. Er is geen steiger of bouwplaats waar geen muziek klinkt. Het vormt de rode draad van de bouwdag. Er zal een pallet vol aan nieuwe werken te horen zijn, maar ook een aantal Uit-je-dak-klassiekers. Dit alles afgewerkt met een kitspuit met talent, overgoten met een speciekuip vol humor en bij elkaar gehouden met een vrachtwagen vol enthousiasme.

Aanvangstijd:   20.00 uur (Deur open: 19.30 uur)
Entreeprijs:        € 12,50
Website:              uitjedak-kapel.nl
Facebook:           facebook.com/feestorkestuitjedakkapel

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?