sluit

Café LUX

Café LUX is een bruisende en gastvrije ontmoetingsplek in hartje Nijmegen, waar je de hele dag terecht kunt voor een kop koffie of glas wijn, lunch, borrel en diner. Een fijne plek waar je kunt flexwerken, samenkomen en ontmoeten of kunt napraten over films en voorstellingen.

Menu

Bekijk hier de menukaart

Openingstijden Café LUX

MA t/m ZO: 10.00 – 01.00 uur
Lees hier meer over je bezoek

Reserveren

Je kunt bij ons niet reserveren, maar door de snelle doorloop hebben we vaak snel een plekje voor je.
Voor grotere groepen bespreken we graag de mogelijkheden. Neem dan contact op via [email protected].

cafe lux

cafe LUX

 

 

Pin only

In verband met de veiligheid van onze medewerkers kun je bij ons alleen betalen met pin. Cash betalingen nemen wij niet aan.

Contact

Café LUX is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar via 024-381 68 59. Heb je een vraag? Je kunt per mail contact met ons opnemen via [email protected].

Vacatures Café LUX

Op dit moment hebben we geen vacatures beschikbaar voor ons café.

Nat of te koud?

Op frisse dagen voorzien we onze terrasstoelen van Sit & Heat-kussens en liggen er dekentjes klaar. Op deze manier is het altijd lekker vertoeven, ook als de zon even weg is. Met regen klappen we parasols uit en kun je alsnog droog van je terrasbezoek genieten. Sit & Heat is een energiezuinige terrasverwarming in de vorm van een warmtekussen. Je wordt direct verwarmd, waardoor er geen warmte verloren gaat aan de buitenlucht. Energiezuinig, comfortabel en innovatief!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?