sluit

Café LUX

Café LUX is een bruisend en gastvrij café-restaurant, waar je kunt flexwerken, kunt samenkomen, en kunt napraten over films en voorstellingen.

OPENINGSTIJDEN
Zondag t/m donderdag: 09.00 – 01.00 uur
vrijdag en zaterdag: 09.00 – 02.00 uur

RESERVEREN
Je kan bij ons reserveren voor zowel lunch als diner via het volgende telefoonnummer: 024 38 16 844. Wij hebben plaats voor groepen tot 8 personen. Een tafel reserveren op ons terras is niet mogelijk.
Wil je met een groter gezelschap komen lunchen, dineren of borrelen, neem dan contact op met bovenstaand nummer. Dan wordt er in overleg gekeken naar een passende oplossing met in acht neming van de richtlijnen van het RIVM.

ONZE MENUKAART
Bekijk hier de menukaart

BELANGRIJKSTE VOORZORGSMAATREGELEN CAFÉ LUX
De belangrijkste maatregelen hebben we op een rij gezet:
– In Café LUX geldt een maximum capaciteit van 100 bezoekers, wel moet iedereen 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden)en moet iedereen aan een tafel zitten.
– We hebben diverse hygiënemaatregelen getroffen om bezoekers en medewerkers te beschermen, waaronder verschillende desinfectiepunten, kuchschermen in het café en extra schoonmaak van contactpunten zoals deurklinken en knoppen.
–  Bij binnenkomst vragen we je vrijwillig enkele vragen op papier te beantwoorden en je contactgegevens te noteren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting. De gegevens worden 2 weken bewaard en daarna vernietigd.
Lees hier de laatste updates

LUNCHBON INTO NIJMEGEN
Ben je in bezit van een lunchbon van Into Nijmegen? Het is mogelijk om deze lunchbon bij ons te verzilveren!
Je kan hierbij een keuze maken uit alle gerechten op onze kaart. Deze bon is niet inwisselbaar voor geld, bijbetalen is wel mogelijk.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden