sluit

Café LUX

Café LUX is een bruisende en gastvrije ontmoetingsplek in hartje Nijmegen, waar je de hele dag terecht kunt voor een kop koffie of glas wijn, ontbijt, lunch, borrel en diner. Een fijne plek waar je kunt flexwerken, samenkomen en ontmoeten of kunt napraten over films en voorstellingen.

V.A. ZA 10 JUL
maandag t/m donderdag: 09.00 – 00.00 uur
vrijdag & zaterdag: 09.00 – 00.00 uur
zondag: 09.00 – 00.00 uur
Lees hier de actuele maatregelen 

PIN ONLY
Vanaf dinsdag 10 augustus 2021 gaan wij over op pin only. Wij nemen dan geen cash betalingen meer aan.

MENU
Bekijk hier onze kaart

RESERVEREN
We reserveren en registreren je bezoek ter plekke. Telefonisch reserveren is tijdelijk niet mogelijk.

NAT OF TE KOUD?
Op frisse dagen voorzien we onze terrasstoelen van Sit & Heat-kussens en liggen er dekentjes klaar, zodat het altijd lekker vertoeven is, ook als de zon even weg is. Mocht het gaan regenen, dan klappen we parasols uit en kun je alsnog droog van je terrasbezoek genieten. Sit & Heat is een energiezuinige terrasverwarming in de vorm van een warmtekussen. Gasten worden direct verwarmd, waardoor er geen warmte verloren gaat aan de buitenlucht. Energiezuinig, comfortabel en innovatief!

CONTACT
Café LUX is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar via 024 381 68 59. Heb je een vraag? Je kunt per mail contact met ons opnemen via [email protected].

LUNCHBON INTO NIJMEGEN
Ben je in bezit van een lunchbon van Into Nijmegen? Het is mogelijk om deze lunchbon bij ons te verzilveren!
Je kan hierbij een keuze maken uit alle gerechten op onze kaart. Deze bon is niet inwisselbaar voor geld, bijbetalen is wel mogelijk.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?