sluit

Café LUX

Café LUX is een bruisende en gastvrije ontmoetingsplek in hartje Nijmegen, waar je de hele dag terecht kunt voor een kop koffie of glas wijn, lunch, borrel en diner. Een fijne plek waar je kunt flexwerken, samenkomen en ontmoeten of kunt napraten over films en voorstellingen.

Openingstijden Café LUX

MA t/m ZO: 10.00 – 01.00 uur
Lees hier meer over je bezoek

Openingstijden tijdens de feestdagen
ZA 24 T/M MA 26 DEC: 10.00 – 01.00 uur
ZA 31 DEC: 10.00 – 20.00 uur
ZO 1 JAN: 12.00 – 01.00 uur

Pin only

In verband met de veiligheid van onze medewerkers kun je bij ons alleen betalen met pin. Cash betalingen nemen wij niet aan.

Menu

Bekijk hier onze kaart

Contact

Café LUX is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar via 024-3816859. Heb je een vraag? Je kunt per mail contact met ons opnemen via [email protected].

Vacatures Café LUX

Op dit moment hebben we 2 vacatures voor ons café:
– Medewerker Bediening
– Zelfstandig werkend kok
Bekijk hier de vacatures

Nat of te koud?

Op frisse dagen voorzien we onze terrasstoelen van Sit & Heat-kussens en liggen er dekentjes klaar, zodat het altijd lekker vertoeven is, ook als de zon even weg is. Mocht het gaan regenen, dan klappen we parasols uit en kun je alsnog droog van je terrasbezoek genieten. Sit & Heat is een energiezuinige terrasverwarming in de vorm van een warmtekussen. Gasten worden direct verwarmd, waardoor er geen warmte verloren gaat aan de buitenlucht. Energiezuinig, comfortabel en innovatief!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?