sluit

Film & Food

Film & food is wat ons betreft nog steeds één van de meest ultieme combinaties. Daarom kun je in ons café naast een à la carte-bezoek ook terecht voor een van onze arrangementen.

UPDATE WO 14 OKT – Ons café-restaurant en terras sluit vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur tot nader bericht van de overheid. Daarom verkopen we tijdelijk geen Film & Food-arrangementen. Lees hier de laatste updates

Er is dagelijks een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze arrangementen, dus reserveren wordt dus aanbevolen. Je kunt kiezen uit drie arrangementen:

FILMDINER 2-GANGEN
Van zondag t/m donderdag kun je gebruik maken van het 2-gangen FilmDiner. Geniet eerst van een tweegangendiner in Café LUX en duik erna de filmzaal in. Je mag zelf een voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht van de kaart kiezen. Om in alle rust van het diner te kunnen genieten, vragen wij je minimaal één uur voor aanvang van de film aan tafel te gaan.
Prijs: € 29,50* (incl. film, excl. drank)

FILMDINER 3-GANGEN
Van zondag t/m donderdag kun je gebruik maken van het 3-gangen FilmDiner. Het arrangement is een compleet avondje uit: eerst genieten van een driegangendiner in Café LUX en vervolgens naar een film naar keuze. Je mag zelf een voor-, hoofd- en nagerecht van de kaart kiezen. Om in alle rust van het diner te kunnen genieten, vragen wij je minimaal anderhalf uur voor aanvang van de film aan tafel te gaan.
Prijs: € 36,50* (incl. film, excl. drank)

FILMONTBIJT
Op zondagochtend heerlijk wakker worden onder het genot van een smakelijk en gevarieerd ontbijt met toast van maisbrood, een croissant, een vers gebakken broodje, jam, roerei, yoghurt met honing en divers beleg, inclusief een kopje koffie of thee en een glaasje jus en vervolgens genieten van een van onze films. Het FilmOntbijt wordt elke zondag tussen 9.30 uur en 11.30 uur aangeboden waarbij je kunt kiezen uit de films die tussen 10.30 uur en 12.30 uur geprogrammeerd zijn. Om in alle rust van het ontbijt te kunnen genieten, vragen wij je minimaal een uur voor aanvang van de film aan te schuiven.
Prijs: € 19,00*

*Bij lange films (> 150 minuten) en 3D-films geldt een toeslag van € 1,50.

Het Pasta & Film-arrangement is per december 2019 komen te vervallen. Heb je nog een cadeaubon voor dit arrangement? Dan kun je deze cadeaubon verzilveren bij onze kassa en mag je zelf een hoofdgerecht van onze menukaart kiezen.

Kaarten voor de arrangementen zijn online verkrijgbaar of te reserveren via Kassa LUX. Dit kan telefonisch via 024 38 16 859. Bij de kassa kun je ook terecht voor cadeaubonnen waarmee je een van onze arrangementen cadeau kunt geven.

IETS ANDERS?
Er is ook de mogelijkheid om een speciale cadeaubon samen te stellen. Bijvoorbeeld voor een bedrijfs- of groepsuitje, personeelsfeestje, (bedrijfs)presentatie of gewoon een gezellige borrel. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag meer informatie?

Kijk op lux-nijmegen.nl/verhuur of neem contact op met Kristel Timmer via [email protected] of 024 381 68 39.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?