sluit

Film & Food

Film en food, wat ons betreft nog steeds één van de meest ultieme combinaties. Daarom kun je in Café LUX naast een à la carte-bezoek ook terecht voor een van onze arrangementen.

Er is dagelijks een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze arrangementen, dus reserveren wordt dus aanbevolen. Je kunt kiezen uit drie arrangementsmogelijkheden:

FILMONTBIJT
Op zondagochtend heerlijk wakker worden onder het genot van een smakelijk en gevarieerd ontbijt met toast van maisbrood, een croissant, een vers gebakken broodje, jam, roerei, yoghurt met honing en divers beleg, inclusief een kopje koffie of thee en een glaasje jus. Vervolgens fijn genieten van een van onze films.

Het FilmOntbijt wordt elke zondag aangeboden. Er zijn twee rondes waaruit je kan kiezen. Bij ronde een is het ontbijt tussen 09.30 en 10.30 uur, waarbij je kunt kiezen uit de films die rond 10.30 uur geprogrammeerd zijn. Bij de tweede ronde is het ontbijt tussen 11.00 en 12.00 uur, waarbij je kunt kiezen uit de films die rond 12.00 uur geprogrammeerd zijn.
Prijs: € 19,00

PASTA & FILM
Lekker eten in het café-restaurant en daarna gezellig uitbuiken in de filmzaal tijdens een film naar keuze. Het Pasta & Film-arrangement wordt van zondag t/m donderdag aangeboden. Je kunt kiezen uit alle pasta’s en maaltijdsalades van de menukaart.
Prijs: € 21,50

FILMDINER
Van zondag t/m donderdag kun je gebruik maken van het FilmDiner. Het arrangement is een compleet avondje uit: eerst genieten van een driegangendiner in Café LUX en vervolgens naar een film naar keuze. Je mag zelf een voor-, hoofd- en nagerecht van de kaart kiezen.
Prijs: € 36,50

*Bij lange films (> 150 minuten) en 3D-films geldt een toeslag van € 1,50

Kaarten voor de arrangementen zijn online verkrijgbaar of te reserveren via Kassa LUX. Dit kan telefonisch via 024 38 16 859. Bij de kassa kun je ook terecht voor cadeaubonnen waarmee je een van onze arrangementen cadeau kunt geven.

IETS ANDERS?
Er is ook de mogelijkheid om een speciale cadeaubon samen te stellen. Bijvoorbeeld voor een bedrijfs- of groepsuitje, personeelsfeestje, (bedrijfs)presentatie of gewoon een gezellige borrel. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag meer informatie?
Kijk op lux-nijmegen.nl/verhuur of neem contact op met Kristel Timmer via [email protected] of 024 381 68 39.