sluit

Kerstarrangementen 2020

De dagen worden korter en de sfeerverlichting wordt opgehangen in de straten: de feestdagen komen eraan! Wil je heerlijk verwend worden tijdens de kerstdagen? Kies dan voor een van onze kerstarrangementen!

Dit jaar in een iets aangepaste vorm: duik op Eerste of Tweede kerstdag onze filmzaal in en geniet erna thuis van een lunch of viergangendiner. Onze filmprogrammeur heeft twee bijzondere films geselecteerd: de tragikomedie Kom hier dat ik U kus naar de gelijknamige, succesvolle roman van Griet Op de Beeck boordevol tenenkrommende familiebijeenkomsten in kerstsfeer of het hartverwarmende en waargebeurde kerstverhaal A Christmas Gift From Bob. En onze chefkok heeft een heerlijk menu samengesteld zodat je thuis optimaal van de feestdagen kan genieten.

De kerstarrangementen zijn te koop van donderdag 26 november t/m donderdag 17 december. We gaan er vanuit dat ons café-restaurant tijdens de feestdagen nog niet open is voor onze gasten. Mocht onze horeca tijdens de feestdagen weer open mogen, dan nemen we contact op met alle kaartkopers.

FILM + LUNCHBOX (TO GO) € 27,50 p.p.
Duik eerst een van onze filmzalen in bij de tragikomedie Kom hier dat ik U kus (11.00 uur) naar de gelijknamige, succesvolle roman van Griet Op de Beeck boordevol tenenkrommende familiebijeenkomsten in kerstsfeer of het hartverwarmende en waargebeurde kerstverhaal A Christmas Gift From Bob (12.00 uur). Na je filmbezoek staat in ons café-restaurant de speciaal voor jou klaargemaakte lunchbox* vol diverse lekkernijen klaar, zodat je thuis van een feestelijke kerstlunch kan genieten.
Koop hier het kerstarrangement Kom hier dat ik U kus + lunchbox (to go)
Koop hier het kerstarrangement A Christmas Gift From Bob + lunchbox (to go)

FILM + VIERGANGENDINER (TO GO) € 59,50 p.p. 
Geniet in een van onze filmzalen van de tragikomedie Kom hier dat ik U kus (16.00 uur) naar de gelijknamige, succesvolle roman van Griet Op de Beeck boordevol tenenkrommende familiebijeenkomsten in kerstsfeer of het hartverwarmende en waargebeurde kerstverhaal A Christmas Gift From Bob (16.15 uur). Na je filmbezoek staat in ons café-restaurant een take-away viergangendiner inclusief een heerlijke fles wijn voor je klaar. Het menu wordt vooraf voor je bereid, je dient het wel zelf op te warmen (wij zorgen voor duidelijke instructies). Je hebt hiervoor wel een oven nodig.
Koop hier het kerstarrangement Kom hier dat ik U kus + viergangendiner (to go)
Koop hier het kerstarrangement A Christmas Gift From Bob + viergangendiner (to go)

Het kerstdiner:
Voorgerecht: Taartje van rivierkreeft en garnalen, avocado, crème van limoen en gedroogde pancetta chips (*)
Soep: Velouté van knolselderij en tijm
Hoofdgerecht: Rundermedaillon, rösti, krokante mais, bospaddenstoelen, witlof en een jus van morilles (*)
Dessert: Brownie met pistache en marshmallow, kersenpanacotta en kruim van speculaas

(*) Vegetarisch menu is mogelijk.

DIEETWENSEN
Eventuele dieetwensen ontvangen we graag vooraf via [email protected].

VRAGEN?
Heb je vragen over onze kerstarrangementen? Neem dan contact met via [email protected] of via telefoonnummer 024 38 16 844.

KOM HIER DAT IK U KUS
Cast: Tanya Zabarylo, Valentijn Dhaenens, Tom Vermeir, Wine Dierickx, Tijmen Govaerts
Regie: Sabine Lubbe Bakker, Niels van Koevoorden; Nederland 2020; Nederlands gesproken; 100 minuten.

Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto ongeluk komt te overlijden. Haar vader krijgt al snel een nieuwe vriendin, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. De volwassen Mona beseft dat de wereld gevuld is met ego’s en eigendenkers en dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

A CHRISTMAS GIFT FROM BOB
Cast: Luke Treadaway, Kristina Tonteri-Young, Bob the Cat, Phaldut Sharma
Regie: Charles Martin Smith; Verenigd Koninkrijk 2020; Engels gesproken; Nederlands ondertiteld; 92 minuten.

A Christmas Gift from Bob is het vervolg op de succesvolle film A Street Cat Named Bob. Een hartverwarmend en waargebeurd kerstverhaal over de bijzondere hechte band tussen straatmuzikant James Bowen en zijn kat Bob. Wanneer James kat de doelwit wordt van een dierenwelzijnsonderzoek, dreigt het onderzoek om Bob weg te nemen van James tijdens kerstmis.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?