sluit

Vier kerst in LUX

De dagen worden korter en de sfeerverlichting wordt opgehangen in de straten. Dat betekent maar één ding: de feestdagen komen er aan.

Wil je heerlijk verwend worden tijdens de kerstdagen? Vier dan kerst in LUX. Onze speciale kerstarrangementen bestaan uit een filmbezoek met een uitgebreid ontbijt of een avondvullend viergangendiner.

KERSTFILMONTBIJT € 25,00 p.p. (ontbijt + film)   
Tussen 10.30 uur en 11.00 uur kun je aan tafel voor een speciaal kerstfilmontbijt. Het filmontbijt zoals je dat van ons gewend bent, maar dan in kerstsfeer. Om 12.30 uur kun je nagenieten in de filmzaal met Stan & Ollie en The Favourite. Het ontbijt bestaat uit diverse lekkernijen, waaronder mini-wraps, biologische yoghurt met haver, een gekookt eitje en een sneetje kerststol. Bij het ontbijt komt een glas versgeperste jus d’orange en een van onze theesoorten of koffies.

KERSTFILMDINER € 52,50 p.p. (film + diner excl. drank)
We beginnen de kerst in de filmzaal: The Favourite om 16.00 uur of Stan & Ollie om 16.15 uur. Na de film geniet je van een heerlijk viergangendiner:

  • Gemarineerde lende van dry aged Black Angusrund met kruidenmayonaise, bloemkool-couscous, crème van geitenkaas met raz el-hanoutspecerijen, peppadew en croutons. (*)
  • Paddenstoelencarpaccio met feta, truffelmayonaise, oerbiet, postelein en radijs. (*)
  • Zeeduivelstaart met mosselen op spinazie, romanesco en aardappelmousseline, geserveerd met rode wijnsaus. (*)
  • Sabayon van prosecco, met gemarineerde ananas, vanille-ijs en een kletskop.

DIEETWENSEN
(*) Vegetarisch menu mogelijk. Dieetwensen kun je mailen naar Leoni Bolleboom via [email protected].

KERSTFILM: STAN & OLLIE
Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van Hollywoods bekendste slapstick-duo: Stan Laurel (Steve Coogan) en Oliver Hardy (John C. Reilly). Hoewel hun hoogtijdagen ver achter zich liggen, plannen Stan en Oliver een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar. Deze hartverwarmende en bitterzoete dramafilm vertelt het verhaal over wat de spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

Eerste kerstdag: kerstfilmontbijt / kerstfilmdiner
Tweede kerstdag: kerstfilmontbijt / kerstfilmdiner

KERSTFILM: THE FAVOURITE
The Favourite is de nieuwste film van Yorgos Lanthimos, die de laatste jaren internationaal hoge ogen gooide met The Lobster en The Killing of a Sacred Deer. In het begin van de 18e eeuw is Engeland in oorlog met Frankrijk. Lady Sarah (Rachel Weisz) regeert in plaats van de labiele koningin Anne over het land en draagt zorg voor haar gezondheid en woede-uitbarstingen. Als de nieuwe dienares Abigail (Emma Stone) arriveert, raakt Sarah onder de indruk van haar charme. Maar zijn Abigails bedoelingen zuiver?

Eerste kerstdag: kerstfilmontbijt / kerstfilmdiner
Tweede kerstdag: kerstfilmontbijt / kerstfilmdiner

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden