sluit

Cineville kaarten online

Heb je een Cinevillepas en wil je bij ons naar de film (alleen regulier programma)? Lees dan hier hoe je een of meerdere kaartjes kunt reserveren.

Kies in de webshop voor het tarief ‘Cineville’ en vul voor je gaat afrekenen je Cinevillepasnummer in. Je ontvangt dan per e-mail je e-ticket, dit ticket moet nog wel definitief geactiveerd worden in LUX.
Je kunt je ticket bij binnenkomst activeren bij de Cineville-zuil (je hoeft dus niet langs de kassa). Je vindt deze Cineville-zuil bij de toegang naar de zalen. Activeren kan vanaf 90 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Wanneer je met jouw Cinevillepas een ticket bestelt, gaan wij ervan uit dat je komt. Zorg er dus voor dat je op tijd jouw ticket activeert. Om misbruik te voorkomen worden niet geactiveerde tickets altijd bij Cineville gemeld.

HOE BESTEL IK EEN KAARTJE MET CINEVILLE?
1. Selecteer op onze website de film die je wilt kijken, de dag en het tijdstip;
2. Log in met je LUX-account;
3. Selecteer een stoel op de plattegrond en selecteer de kaartsoort ‘Cineville’;
4. Klik eerst op verder en vul daarna je Cinevillepasnummer in;
5. Klik als laatste op afrekenen. Je ontvangt je e-ticket per mail;

6. Activeer je e-ticket bij binnenkomst in LUX bij de Cineville-zuil of bij de kassa. Activeren kan vanaf 90 minuten voor aanvang van de voorstelling en uiterlijk tot aanvangstijd. Kom je na aanvangstijd dan is je ticket komen te vervallen. Om na aanvangstijd alsnog een ticket te krijgen ga je naar de kassa. Je vindt de Cineville-zuil bij de ingang naar de zalen.

Kun je toch niet komen?
Log dan in op je LUX account: in je bestelgeschiedenis kun je het ticket annuleren. Annuleren kan ook telefonisch (024 381 68 59) of rechtstreeks via de kassa. Zonder geactiveerd Cineville-ticket krijg je geen toegang tot de zaal.

Zie ook cineville.nl/voorwaarden voor alle regels omtrent het gebruik van jouw Cinevillepas.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?