sluit

100 Radboudgebaren: Are you curious?

3 gratis minicolleges over maatschappelijke thema’s
100 Radboudgebaren

Ben jij nieuwsgierig naar de achtergronden bij actuele maatschappelijke thema’s? En wil je graag weten wat bepaalde kwesties voor jou betekenen? Op dinsdag 9 mei geven drie docenten een gratis mini-college om je op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de wetenschap. Een actie van Radboud Academy in het kader van het 100-jarig lustrum van de Radboud Universiteit en de 100 Radboudgebaren.

In diverse college-reeksen belichten experts van de Radboud Universiteit op een toegankelijke manier maatschappelijke thema’s vanuit verschillende wetenschappelijke invalshoeken.

Op dinsdag 9 mei geven drie van onze docenten een gratis mini-college om je op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de wetenschap. Dr. Luca Consoli reflecteert over de consequenties van kunstmatige intelligentie in het dagelijks leven. Prof. dr. Lia Fluit deelt haar kennis over leren op de werkvloer. En dr. Ivo Nieuwenhuis spreekt over humor en humorschandalen. De experts bieden hun kennis aan in een heldere presentatie, geven antwoorden op je vragen en gaan graag met je in discussie over deze onderwerpen. Na de 3 mini-colleges is het mogelijk om na te kletsen in het LUX café.

100 Radboudgebaren

In de week van 8 tot en met 14 mei wordt de stad Nijmegen en haar inwoners verwarmd met 100 Radboudgebaren: 100 belangeloze acties bedacht en uitgevoerd door studenten en medewerkers. De 100 gebaren komen uit elke hoek van de universiteit, zijn er voor jong en oud en vind je verspreid over de gehele stad.

Over de Radboud Academy

Where professionals keep learning
Om mee te gaan met de vooruitgang moet je je kennis actualiseren en je blijven ontwikkelen. Ook na je studie. Blijf bij in de veranderende maatschappij en lever een betekenisvolle bijdrage aan jezelf, je organisatie en de samenleving. Radboud Academy brengt al het bij- en nascholingsaanbod van de Radboud Universiteit voor je samen en helpt je graag verder.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?