sluit

Anti-Rommelmarkt

Van vintage parels tot duurzame pracht

Kom op zaterdag 10 juni tijdens het kunst voor klimaat festival Nimma aan zee naar de anti-rommelmarkt op het Mariënburgplein.

Op zaterdag verandert het Mariënburgplein is een ware schat van vintage en duurzame producten. Tussen de bomen struin je naar de beste finds en verborgen parels. Ook vind je er NGO’s, duurzame en lokaal geproduceerde producten en nog veel meer.

GRATIS CREATIEVE ACTIVITEITEN

Kom Stiftdichten, protestborden maken of laat een mooi portretverhaal maken met klimaatpraat. Heb je net je hele huis van tochtstrips voorzien, weet jij alles over samenleven met de natuur of ben je juist wat klimaatsomber? Deel jouw klimaatverhaal in een gesprek met onze tekenaars en ontvang in ruil een persoonlijk en verhalend portret. De tekenaars zijn Timon Vader, Katja Fred, Lotte Dijkstra van het Huis van Betekenis.

KRAMEN

Kleding en spullen
Atelier Meer
Blue Queen Vintage
Sofie Rosalien Vintage
Blue Queen Vintage en Sofie Rosalien Vintage staan op de anti-rommelmark met unieke, hand-picked vintage kleding uit de jaren ’60 – ’90. Alle items zijn met zorg geselecteerd en klaar voor een nieuw leven!

Groente, fruit en meer
De Versfabriek
Zelfoogstmoestuin Het Heerlijke Land

Doen
Laat je spullen reparen bij het Repair Café

En natuurlijk

Nimma aan zee kraam met plantjes, boeken, t-shirts en meer

 

 

 

OVER NIMMA AAN ZEE

Kom met het kunst voor klimaat festival Nimma aan zee op 9, 10 en 11 juni in LUX Nijmegen los van de grenzen van je belevingswereld. Verplaats je in inheemse culturen, natuur, organismen en andere en nieuwe realiteiten. Loop met ons door het Nijmegen van de toekomst, wandel door het pop-up bos in de versteende stad, onderzoek mogelijke toekomstscenario’s, kom luisteren naar spoken-word artiesten, spraakmakende en activistische sprekers en nog veel meer.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?