sluit

De Beschouwing #3

Anders kijken in tijden van corona
LUX bij je thuis

We onderzochten het afgelopen jaar met een bijzondere gespreksvorm hoe we ons verhouden tot grote thema’s zoals het bombardement op Nijmegen en de dood. Nu doen we dit, midden in de pandemie, online! Omdat we het publiek missen en nodig hebben om samen te onderzoeken wat deze tijd betekent en hoe we samen verder kunnen.

Hoe voelt het nu om te leven in tijden van corona? Hoe verandert deze situatie onze blik? Komende zondagmiddag gaan we verder met de reeks ‘De Beschouwing’, waarin we ons in een intieme digitale setting buigen over deze vragen. Luisteren naar elkaar staat hierbij centraal. We nemen de tijd om iedereen, die dat wil, te laten spreken zonder onderbreking. Het gesprek wordt geleid door Evanne Nowak.

Omdat we iedereen de ruimte willen geven om met aandacht te spreken én te luisteren is er een beperkt aantal plekken beschikbaar (max. 14 deelnemers). Door de kwetsbare gespreksvorm is het belangrijk om tijdens dit gesprek in een stille ruimte te zitten, met pen en papier.

OVER LUX BIJ JE THUIS
Dit programma is onderdeel van onze online programmareeks ‘LUX bij je thuis’. Omdat een bezoekje aan ons er voorlopig nog niet inzit, trakteren we je komende tijd via onze online kanalen op diverse programma’s, waaronder een verdiepende gesprek voor of na een (Picl-)film, een filmquiz, de online videoserie ‘TussenTijd’ en deze gespreksreeks ‘De Beschouwing’.

Andere edities van ‘De Beschouwing’:
ZO 24 MEI De Beschouwing #4

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?