sluit

De grote verkiezingsavond

Gemeenteraadsverkiezingen #5: het slotdebat
Gemeenteraadsverkiezingen

De stembussen zijn schoongepoetst, de rode potloden geslepen en de stemformulieren gedrukt. Twee dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen strijden de lijsttrekkers van de verkiesbare partijen in Nijmegen met elkaar om de kiezers.

Slotdebat

Blijft Nijmegen ook de komende vier jaar Havana aan de Waal? Lukt het de rechtse oppositie een wig te drijven tussen de linkse partijen? Slagen de Partij voor de Dieren en 50PLUS erin een of meer zetels te veroveren? Deze slotavond discussiëren de lijsttrekkers over de belangrijkste verkiezingsthema’s. Welke toekomst heeft het Honig-complex? Wat te doen aan de winkelleegstand? Hoe de doorstroming van het verkeer te bevorderen? En blijft Nijmegen ook in de toekomst een duurzame stad?

Gemeenteraadsverkiezingen

Het grote slotdebat op 19 maart vormt de afsluiting van een reeks bijeenkomsten in aanloop naar de verkiezingen, met als doel de inwoners van Nijmegen te informeren over de standpunten van de partijen. Wie geïnteresseerd is in de Nijmeegse gemeentepolitiek mag dit slotdebat niet missen.

Dit debat wordt georganiseerd door Arthouse LUX in het kader van Nijmegen in samenwerking met De Gelderlander en RN7.

Dit debat maakt onderdeel uit van een reeks in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Zie hier het hele programma.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden