sluit

Duurzaamheidscafé #3

Waterstof tot nadenken

Er wordt veel gesproken en geschreven over waterstof, maar wat is het nu eigenlijk? Wat kun je ermee? Kun je er huizen mee verwarmen of kun je het als brandstof voor auto’s inzetten? Welke toepassing is ‘het beste’ en wat zijn de nadelen?

IN GESPREK
Tijdens dit Duurzaamheidscafé geven we uitleg over de techniek, schetsen we de voor- en nadelen en proberen we antwoord te geven op de vraag welke rol waterstof kan spelen in de energietransitie.
De inleiding wordt verzorgd door Jaco Reijerkerk en Jan Willem van de Groep. Daarna vertellen een aantal ondernemers over hun ervaringen met waterstof. ENGIE vertelt aansluitend over haar plannen met waterstof in Nijmegen.
Vervolgens gaan de sprekers met elkaar en het publiek in debat over de rol die waterstof in de toekomst in gaat nemen. Alle vragen mag je tijdens deze avond inbrengen, we gaan actief in gesprek met de zaal!

OMLIJSTING
Quirijn Lokker zorgt er als avondvoorzitter voor dat alles in goede banen wordt geleid. De avond wordt omlijst met prachtige muzikale intermezzo’s van Heleen van den Hombergh.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?