sluit

Hardlooppraat

Train Slimmer, Loop Sneller

Ben je beginnend hardloper, een échte kilometervreter of een heuse snelheidsduivel en wil je jouw hardloopcarrière naar een hoger niveau tillen? Dan is Hardlooppraat iets voor jou! Leer hoe je slimmer kunt trainen om jouw persoonlijke hardloopdoelen te behalen.

Hardlooppraat organiseert interactieve sessies met diverse thema’s bedoeld om jou als loper te verrijken met wetenschappelijk onderbouwde kennis, tips en tricks. Wat is de basis van een effectief trainingsschema? Welke voeding ondersteunt optimaal herstel? Hoe train je tijdens een hittegolf? En nog véél meer leuks! Onze gastsprekers delen met veel enthousiasme hun kennis en ervaring, direct toepasbaar om jouw volgende hardloopavontuur nog beter aan te gaan! Aangezien wij een cooling down ontzettend belangrijk vinden, is er na afloop ruimte voor gezelligheid en sluiten we af met een hapje en een drankje.

Nieuwsgierig? Aarzel niet en schrijf je in voor deze eerste editie. Het thema van deze avond is “train slimmer, loop sneller” en zal in het teken staan van trainingsfysiologie, voeding, trainingsmethodes en -schema’s.

Hardlooppraat wordt mogelijk gemaakt door  Het Looplab

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?