sluit

Livestream – 20 jaar LUX: Jubileumavond

Beleef vanuit je huiskamer onze jubileumavond met special guests Sinan Can en Martin Koolhoven. Zij delen deze avond hun favoriete fragmenten en live optredens met het publiek. Gespreksleiding is in handen van Nazmiye Oral.

RELIGIE, DISNEY, TROOST
Om 20.00 uur start een spraakmakende avond met Sinan Can en Martin Koolhoven waarin zij met elkaar en gasten aan tafel gaan over religie, intolerantie, Disney, troost, technologie, manipulatie en surrogaatbeleving. Zij delen hun favoriete fragmenten en live optredens met het publiek.

Sinan Can (1977) is onderzoeksjournalist en documentairemaker bij BNNVARA. Bekend van onder meer De Arabische Storm en Bloedbroeders. In 2016 won hij de prijs Journalist voor de Vrede. Martin Koolhoven (1969) is een Nederlandse filmmaker. Zijn bekendste films zijn Het schnitzelparadijs, naar de roman van Khalid Boudou, Oorlogswinter naar het boek van Jan Terlouw en de in 2016 voltooide western Brimstone, die hij zowel schreef als regisseerde.

KAARTVERKOOP
In verband met alle corona-maatregelen is het jubileumprogramma niet alleen live vanuit de zaal maar ook vanuit je huiskamer te beleven via een livestream die LUX gratis (‘want wie jarig is, trakteert’) ter beschikking stelt. Je hoeft je alleen maar te registreren via bovenstaande link: je ontvangt dan alle informatie per mail.

20 JAAR LUX: MOVING BUBBLES
LUX bestaat 20 jaar en dat vieren we met het jubileumprogramma Moving Bubbles! Tijdens dit programma, dat 20 dagen duurt – van zondag 11 t/m zaterdag 31 oktober, dagen we ons publiek uit om uit haar bubble te komen. We vertonen vanaf zondag 11 oktober 20 dagen op rij de meest toonaangevende films van de afgelopen 20 jaar en sluiten op zaterdag 31 oktober af met een spraakmakende avond met Sinan Can en Martin Koolhoven. Lees hier meer

Attend

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?