sluit

Keuzestress

Gemeenteraadsverkiezingen #2
Gemeenteraadsverkiezingen

Weet jij al wat je gaat stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen? Op 21 maart mogen alle Nijmegenaren weer naar de stembus. Ook de jonge Nijmegenaar. Van student tot startende op de arbeidsmarkt: de plannen van de partijen zijn ook voor jou van belang!

Welke partij heeft volgens jou het beste programma voor Nijmegen? En hoe kom je daarachter? Om deze vragen te beantwoorden is er speciaal voor jou een lijsttrekkersdebat. De lijsttrekkers van CDA, D66, GroenLinks, PvdA, PvdD, SP en de VVD discussiëren over thema’s die voor jou van belang zijn.

De thema’s van de avond

Is er na jarenlange studie ook werk te vinden in de Waalstad? Hoe houden de partijen de stad groen? En waar vind je die betaalbare woonruimte? Van het aanbod studentenwoningen tot kansen voor start-ups, de lijsttrekkers spreken in korte speeches en tijdens een prikkelend debat over deze thema’s en meer.

Gedurende de avond heb je volop de mogelijkheid om vragen te stellen. De winnaar van Nootuitgang, de singer-songwritercompetitie voor studenten, zorgt voor de muzikale omlijsting. Voor de zwevende kiezer of de geïnteresseerde zoeker is dit de kans om de partijleiders in actie te zien!

Dit debat wordt georganiseerd door Arthouse LUX, CDJA, Dwars, JD, JOVD, JS, ROOD en PINK! in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Dit debat maakt onderdeel uit van een reeks in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Zie hier het hele programma.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden