sluit

NEMO Kennislink – Eerste hulp bij klimaatstress Laatste kaarten

Gratis inspiratiesessie

Tijdens de gratis inspiratiesessie van NEMO Kennislink Eerste hulp bij klimaatstress op 22 februari onderzoek je samen de oorzaken van klimaatstress én wat je daaraan kan doen.

Na twee jaar kamperen in je tentje in Nederland, wil je eindelijk weer op vliegvakantie. Maar je schaamt je om het aan anderen te vertellen. Wil je lekker lang douchen, maar vindt jouw partner dat niet goed voor het milieu? Twijfel jij ook weleens aan wat je nou echt kan doen voor een beter klimaat en ben je daar soms gestresst over? Of vind je het allemaal wel best zo?

In de inspiratiesessies onderzoekt NEMO Kennislink dit samen met jou. Dit najaar reizen we naar verschillende locaties en gaan we in gesprek over persoonlijke ervaringen met klimaatverandering. Houd je hoofd koel en ontdek samen met expert Jeanine Pothuizen hoe je het beste omgaat met emoties rondom het klimaat.

Sprekers

De sprekers tijdens deze inspiratiesessie zijn Sophie Kemper, gastvrouw en onderzoeker, en Maurits van der Heijden en Lieneke Knuyt, klimaatpsychologen.

NEMO Kennislink

NEMO Kennislink volgt wetenschappers in hun zoektocht naar antwoorden op grote en kleine vragen en vertelt daarover op een toegankelijke manier. Want wetenschap geeft ons beter inzicht in wie we zijn en in de wereld en het universum waarin we leven. Met NEMO Kennislink snap je beter hoe het zit.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?