sluit

Livestream – Nijmeegs Studentendebat 2021

Weet jij al waar je 17 maart op gaat stemmen? Met jouw stem bepaal je wat er de komende vier jaar met Nederland gaat gebeuren. Dus wil je goed voorbereid gebruikmaken van je kiesrecht en weten wat verschillende partijen voor studenten in petto hebben? Kijk dan mee op dinsdag 2 maart naar de livestream van het Nijmeegs Studentendebat!

LUX, ANS en de N.S.V. Carolus Magnus hebben de handen ineen geslagen om voor alle studenten van Nijmegen een debat te organiseren. Tijdens de livestream komen verschillende politici van uiteenlopende partijen aan het woord en gaan ze met elkaar in debat over onderwerpen die voor studenten van belang zijn.

STEM OP ONDERWERPEN

Via de poll in het Facebook-evenement konden jullie zelf stemmen op de onderwerpen die worden besproken tijdens het studentendebat. En jullie hebben gesproken! De onderwerpen die worden behandeld zijn:

  • Huisvesting voor studenten en aankomend starters
  • Compensatie leenstelselgeneratie
  • Studentenwelzijn in coronatijd
  • Duurzaamheid en klimaatverandering

SPREKERS
We maken aanstaande maandag bekend welke politici deelnemen aan het gesprek.

GRATIS PROGRAMMA
Het studentendebat is gratis te bekijken en begint om 17.00. Kruip achter je laptop en luister mee om een weloverwogen stem uit te kunnen brengen op 17 maart. Via de ticketknop kom je automatisch bij de livestream terecht. Het programma duurt 1,5 uur.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?