sluit
Lux Gebouw

Shine 4 (E)U

Nie nuilen, maar stemmen

Op 23 mei mogen we weer stemmen voor de Europese Parlementsverkiezingen. Maar wat hebben wij Europa eigenlijk te bieden? Deze avond rijdt ‘De Europa Bus’ – een initiatief van LUX, in samenwerking met Europe Direct Nijmegen en LABsafari van [email protected] – door Nijmegen en gaan we samen op zoek naar Europees talent uit onze stad! Aan boord de Nijmeegse zangtalenten Collin Hoeve (The Voice), rapper Chelsea en beatboxer Udo. Stap jij ook in?

EUROPE’S GOT TALENT
Vraag jij je soms ook af wat Europa nou eigenlijk doet voor jou? Deze avond draaien we deze vraag om en vragen wij wat jij kan doen voor Europa.
We rijden langs drie Nijmeegse buurtcentra op zoek naar talent. Of je nu een vijfsterren thuiskok, een onontdekte schrijver of beginnende houtsnijder bent: we zoeken jou! Wat je talent ook is, pitch het deze avond bij jouw buurtcentrum op de ster en maak kans op een Golden Ticket voor onze Europa Bus. Met dit ticket mag jij instappen in de bus en meerijden naar de andere wijken. Ook win je een goodiebag met daarin een voucher om jouw talent verder te ontwikkelen onder leiding van een professional.

WINNEN: GOLDEN TICKET
Het Golden Ticket geeft je niet alleen de gelegenheid om onder het genot van een drankje met jonge politici te praten, je krijgt samen met de andere winnaars ook toegang tot een bus vol feestelijkheden.  Vlogger Kevin van Beeldbrengers (Nimma TV) legt alles vast en  DJ Koko Kelly zorgt voor de muzikale omlijsting.

LOCATIES
Wijkcentrum de Biezantyn, 19.15 uur
Wijkcentrum Hatert, 20.15 uur
Wijkcentrum de Ark, 21.15 uur

AANMELDEN
Wil je graag meedoen? Meld je dan aan met dit formulier

Shine 4 (E)U is een initiatief van LUX, in samenwerking met Europe Direct Nijmegen en LABsafari van [email protected]

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden