sluit

Shine 4 (E)U

Nie nuilen, maar stemmen

Op donderdag 23 mei mogen we weer stemmen voor de Europese Parlementsverkiezingen. Maar wat hebben wij Europa eigenlijk te bieden? Deze avond rijdt ‘De Europa Bus’ – een initiatief van LUX, in samenwerking met Europe Direct Nijmegen en LABsafari van [email protected] – door Nijmegen en gaan we samen op zoek naar Europees talent uit onze stad!

EUROPE’S GOT TALENT
De Europese Unie is niet onomstreden. Van Brexit tot de gele hesjes of kritische geluiden vanuit het Forum voor Democratie; we kijken vaak naar hoe de Europese politiek ons belemmert. Een scherpe blik is goed, maar wat hebben wij Europa eigenlijk zelf te bieden? En hoe verbinden we die talenten met elkaar om tot een samenwerking te komen waar iedereen baat bij heeft?

We rijden langs drie Nijmeegse buurtcentra op zoek naar talent. Of je nu een vijfsterren thuiskok, een onontdekte schrijver of beginnende houtsnijder bent: we zoeken jou! Wat je talent ook is, pitch het deze avond bij jouw buurtcentrum op de ster en maak kans op een Golden Ticket voor onze Europa Bus.

Locaties:
Wijkcentrum de Biezantyn, 19.15 uur
Wijkcentrum Hatert, 20.15 uur
Wijkcentrum de Ark, 21.15 uur

WINNEN: GOLDEN TICKET
Het Golden Ticket geeft je niet alleen de gelegenheid om onder het genot van een drankje met een echte Europese politicus te praten, je krijgt samen met de andere winnaars ook toegang tot een bus vol feestelijkheden. Met Europees karaoke testen we onze Europese muziekkennis, een vlogger legt alles vast en een DJ zorgt voor de muzikale omlijsting.

AANMELDEN
Wil je graag meedoen? Meld je dan aan met dit formulier

Shine 4 (E)U is een initiatief van LUX, in samenwerking met Europe Direct Nijmegen en LABsafari van [email protected]

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden