sluit

À bras ouverts

Film

Jean-Etienne Fougerole is een rijk, intellectueel media figuur. Hij heeft een nieuwe roman geschreven genaamd ‘Met Open Armen’. Hiermee moedigt hij rijke mensen aan om families in nood te helpen.

Tijdens zijn boekpromotie in een tv-debat ontstaat er een verhitte discussie met zijn tegenstander Clément Barzach. Hij wordt uitgedaagd het goede voorbeeld te geven en een Roma familie in huis te nemen. Uit angst om zijn goede imago kwijt te raken neemt Fougerole in een impulsieve daad de uitdaging aan. Nog dezelfde avond gaat de bel en meldt een Roma familie die de uitdaging gezien heeft op TV zich bij de poorten van zijn villa. Met de komst van Babik en zijn familie worden de opvattingen van Fougerole tot het uiterste op de proef gesteld.

Op humoristische wijze verwerkt regisseur Phillipe de Chauveron het actuele Roma-vraagstuk in zijn nieuwste film. De regisseur is met name bekend door zomer-hit Bon dieu!, die in Frankrijk een enorm succesvolle kaskraker werd. In À bras ouverts werkt Chauveron weer samen met acteurs Christian Clavier (Un sac de billes) en Ary Abittan (Débarquement immédiat!).

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden