sluit

A Christmas Gift From Bob

Film
Première

A Christmas Gift From Bob draait om de bijzondere band tussen straatmuzikant James Bowen en zijn kat Bob.

A Christmas Gift From Bob is het vervolg op de succesvolle film A Street Cat Named Bob. Het is hartje winter in Engeland; er ligt sneeuw en het is ijskoud in Londen. Dit betekent dat straatmuzikant James (Luke Treadaway) al snel te weinig inkomsten heeft. Hij probeert genoeg geld bij elkaar te schrapen, wanneer mensen nog snel hun laatste kerstinkopen komen doen. Hij is wanhopig, maar zijn kat Bob leert hem de ware betekenis van kerstmis.

A Street Cat Named Bob, waarop deze film het vervolg is, won de prijs voor beste Britse film op bij de Engelse National Film Awards.

KERSTARRANGEMENTEN 2020
Wil je heerlijk verwend worden tijdens de kerstdagen? Kies dan voor een van onze kerstarrangementen! Dit jaar in een iets aangepaste vorm: duik op Eerste of Tweede kerstdag onze filmzaal in en geniet erna thuis van een lunch of viergangendiner. Onze filmprogrammeur heeft twee bijzondere films geselecteerd: de tragikomedie Kom hier dat ik U kus naar de gelijknamige, succesvolle roman van Griet Op de Beeck boordevol tenenkrommende familiebijeenkomsten in kerstsfeer of het hartverwarmende en waargebeurde kerstverhaal A Christmas Gift From Bob. En onze chefkok heeft een heerlijk menu samengesteld zodat je thuis optimaal van de feestdagen kan genieten. De kerstarrangementen zijn te koop van donderdag 26 november t/m donderdag 17 december. Koop je kerstarrangement via de button ‘koop tickets’.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?