sluit

A Christmas Gift From Bob

Film

A Christmas Gift From Bob is een hartverwarmend en waargebeurd kerstverhaal over de bijzondere hechte band tussen straatmuzikant James Bowen en zijn kat Bob.

Bob de straatkat is terug! Engeland wordt geteisterd door een strenge winter. Zelfs Londen ligt bedolven onder een pak sneeuw en het is bitterkoud: dit zijn slechte vooruitzichten voor straatmuzikant James (Luke Treadaway)! Al snel komt hij krap bij kas te zitten. Terwijl de Britten gehaast hun laatste inkopen doen in de sfeervol verlichte hoofdstad, doet hij zijn uiterste best om de eindjes aan elkaar te knopen. James is de wanhoop nabij, maar zoals altijd komt zijn kat Bob bijzonder verrassend uit de hoek en leert hij James de ware betekenis van Kerstmis.

A Christmas Gift From Bob is het vervolg op de succesvolle film A Street Cat Named Bob. De rol van James Bowen wordt gespeeld door Luke Treadaway (A Street Cat Named Bob). Bob de straatkat is als zichzelf te zien in de film.

KERSTARRANGEMENTEN 2020
Wil je heerlijk verwend worden tijdens de kerstdagen? Kies dan voor een van onze kerstarrangementen! Dit jaar in een iets aangepaste vorm: duik op Eerste of Tweede kerstdag onze filmzaal in en geniet erna thuis van een lunch of viergangendiner. Onze filmprogrammeur heeft twee bijzondere films geselecteerd: de tragikomedie Kom hier dat ik U kus naar de gelijknamige, succesvolle roman van Griet Op de Beeck boordevol tenenkrommende familiebijeenkomsten in kerstsfeer of het hartverwarmende en waargebeurde kerstverhaal A Christmas Gift From Bob. En onze chefkok heeft een heerlijk menu samengesteld zodat je thuis optimaal van de feestdagen kan genieten. De kerstarrangementen zijn te koop van donderdag 26 november t/m donderdag 17 december. Koop je kerstarrangement via de button ‘koop tickets’.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden