sluit

Amongst Friends

Film

Kom je film kijken met Dennis Gaens? Een gezellige filmavond met vrienden hou je niet vanaf de bank maar in de filmzaal. Tijdens Amongst Friends geniet je van nog nooit eerder in Nederland vertoonde films samen met je vrienden. Schrijver, radiomaker en docent Dennis Gaens neemt je mee de zaal in. De avond wordt gepresenteerd door nachtburgemeester Angela Verkuijlen.

Welke film we vertonen? Dat vertellen we niet, maar kan je misschien al wel raden aan de hand van de hints die te vinden zijn op het Facebookevenement. Elke editie nodigen we een andere bekende Nijmegenaar uit om de avond in te leiden. Hiernaast wordt er gezorgd voor een leuke goodiebag.

Dennis Gaens

Op 16 januari is Nijmegenaar Dennis Gaens (1982) te gast. Dennis Gaens schrijft, maakt zines, podcasts en geeft les. Hij is uitgever en redacteur bij Literair Productiehuis Wintertuin en geeft les aan ArtEZ en de Rockacademie. In 2011 en 2012 was hij stadsdichter van Nijmegen. Tijdens Amongst Friends zal hij een gedicht voordragen en met Angela Verkuijlen zorgen voor een avond die je niet wilt missen.

Amongst Friends

Elke derde maandag van de maand is het tijd voor Amongst Friends, dé sneak preview met een persoonlijke touch. De avonden worden ingeleid door verschillende bekende Nijmegenaren. Amongst Friends wordt afwisselend gepresenteerd door filmkenner Ruud Vos en nachtburgemeester Angela Verkuijlen.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden