sluit

An Inconvenient Truth 2

Film

Het is alweer 10 jaar geleden dat Al Gore ons waarschuwde voor klimaatverandering. Nu verschijnt het vervolg dat ons laat zien hoe dicht we zitten bij een ware energierevolutie.

Want het klimaat verandert, de waarheid niet. We volgen voormalig Vicepresident Al Gore tijdens zijn tocht om zijn urgente boodschap over te brengen aan de wereld. Dit zorgt voor grappige, serieuze en ontroerende momenten. Maar volgens Al Gore kunnen we de gevaren van klimaatverandering overwinnen door innovatie en inspiratie.
An Inconvenient Truth oogstte veel lof 10 jaar geleden. Al Gore toont zich onvermoeibaar in zijn strijd. Een strijd waarbij hij de wereld rondreist, lezingen en trainingen geeft en zijn invloed op het wereldwijde klimaatbeleid blijft uitoefenen. Hoe serieus zijn boodschap ook is, volgens Gore is er nog altijd hoop.

An Inconvenient Talk
Op maandag 27 november is An Inconvenient Talk. Deze avond kijken we samen naar An Inconvenient Truth 2. Daarna gaan we met elkaar in gesprek tijdens de workshop ‘Klimaatgesprekken’. Een prikkelende en leerzame avond voor de doorgewinterde klimaatactivist én de prille nieuwsgierige.

  • An Inconvenient Truth 2 is een comfortabele documentaire over een oncomfortabel onderwerp.
    Filmtotaal

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden