sluit

Au bout des doigts

Film

In Au bout des doigts komt de muzikale Mathieu (Jules Benchetrit) via een onverwachte weg in contact met een conservatoriumdirecteur (Lambert Wilson). De nieuwste dramafilm van Ludovic Bernard is vanaf donderdag 11 juli te zien.

De 20-jarige Mathieu Malinski is een getalenteerde pianist, maar zijn liefde voor de muziek houdt hij voor zijn omgeving geheim. Hij waakt over zijn broertje David en helpt zijn moeder die haar tijd moet verdelen over verschillende banen sinds zijn vader hen in de steek liet. Wanneer Mathieu in aanraking komt met de politie krijgt hij hulp van Pierre, het hoofd van het conservatorium. In ruil daarvoor moet Mathieu een taakstraf uitvoeren in het conservatorium. De directeur ziet al snel grote potentie in Mathieu en geeft hem een van de grootste kansen van zijn leven.

De Franse regisseur en scenarioschrijver Ludovic Bernard zet met Au bout des doigts zijn derde speelfilm op het grote doek. Bernard was eerder jaren actief als assistent regisseur bij films als Lucy (2014), Taken 2 (2012) en 3 Days to Kill (2014). In 2017 maakte hij zijn debuut als hoofdregisseur voor de film L’ascension.

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden