sluit

Bigfoot Junior

Film
Junior

De 13-jarige Adam is een buitenbeentje, heeft maar weinig vrienden en woont alleen met zijn moeder. Als hij erachter komt dat zijn vader niet is overleden, maar op mysterieuze wijze is verdwenen, trekt hij er als een echte avonturier op uit.

Adam ontdekt dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot, een bijzonder wezen met heel veel haar en enorm grote voeten. Bigfoot heeft zich al die jaren verscholen in het bos om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat zijn zinnen heeft gezet op het speciale DNA van Bigfoot. Terwijl vader en zoon samen verloren tijd inhalen, komen ze erachter dat Adam dezelfde superkrachten als zijn vader heeft. Hoe vaak Adam zijn haar ook knipt, het groeit weer aan, en zijn voeten groeien gewoon uit zijn schoenen. Wat Adam en zijn vader niet weten, is dat Adams speurtocht HairCo rechtstreeks naar Bigfoot toe heeft geleid en ze zitten hen op de hielen…

Bigfoot Junior is een samenwerking van regisseurs Ben Stassen en Jeremy Degruson. Eerder werkten zij onder andere samen aan de animatiefilms Fly me to the Moon (2008) en The House of Magic (2013). Stemmen in de Nederlands gesproken versie zijn onder meer van Buddy Vedder en Kim-Lian van der Meij.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden