sluit

Film4Daagse – Camino

Film
Specials

Martin de Vries besluit de beroemde wandeltocht de Camino naar Santiago de Compostella te gaan lopen. Hij neemt ons mee over wonderschone paden en deelt zijn meest eerlijke gedachten.

1600 kilometer in ongeveer 70 dagen, het is de tocht die steeds meer wandelfanaten van over de hele wereld trekt. Hierbij hoort ook Martin de Vries. Deze heerlijke zomerse, stiekem ontroerende en wonderbaarlijk meeslepende film volgt Martin terwijl hij de beroemde wandeltocht aflegt. Hij film zichzelf, zijn voeten, zijn schaduw, het pad, de velden en de bossen en probeert te achterhalen waarom hij dit avontuur is aangegaan. Als hij al lopende de camera op zichzelf richt, mijmert Martin over ongemakken en euforische momenten, over het prachtige ochtendlicht en het geluid van de vogels, over zelftwijfel en groeiend vertrouwen. Hij leert ‘in het moment’ te zijn en onderzoekt gaandeweg steeds openhartiger zijn beweegredenen. Een nuchter verslag in het verslavende ritme van de tocht, tegen de prachtige landschappen van Frankrijk en Spanje.

Film4Daagse
Wilde jij deze zomer eigenlijk de Nijmeegse Vierdaagse wandelen? We bieden dit jaar een alternatief programma, namelijk een Film4Daagse! Vier dagen op een rij vertonen wij we een film waarin ‘wandelen’ centraal staat. Ervaar het plezier van een stevige wandeltocht gewoon bij ons in de filmzaal (helemaal corona-proof).

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?