sluit

Casper & Emma de bergen in

Film
Junior

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om op reis te gaan. Caspers vader heeft een verblijf geboekt in de Noorse bergen om samen met zijn gezin naar toe te gaan.

Hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, mogen ook mee. Behalve Caspers ouders en de knuffels gaan ook Emma’s moeder en Aksel mee. Aksel is een goede vriend van Caspers vader. Omdat Casper het zielig vindt voor Emma dat ze haar vader zo erg mist, hoopt Casper ontzettend voor haar dat Emma’s moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Op die manier zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas… Het wil niet lukken en ze worden niet verliefd. Toch blijft Casper heel hard proberen om de twee te koppelen. Hij neemt daarbij steeds meer risico’s. En dat in de woeste natuur van Noorwegen. Als dat maar goed gaat…

De oorspronkelijk Noorse film Casper & Emma de bergen in is geregisseerd door Arne Lindtner Næss. Hij maakte eerder kinderfilms met Casper (Elias Sovold-Simonsen) en Emma (Nora Amundsen) in de hoofdrol (Casper & Emma – beste vriendjes, Casper & Emma op wintersport).

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden