sluit

Cinekid Festival 2019

Film
Cinekid
Festival
Junior

De herfstvakantie vier je met Cinekid! Cinekid is kijken, filmen, gamen, spelen, ervaren en beleven. Bekijk de mooiste films en kom spelen in een gigantische multimediaspeeltuin. De films die je hier ziet zijn heel speciaal; de meeste zijn namelijk alleen tijdens Cinekid te zien. Voor of na de film kun je op expeditie; een ontdekkingstocht in de wereld van film en media.

FILMS
Cinekid strijkt neer van maandag 14 t/m vrijdag 18 oktober. Er draaien tien verschillende kinderfilms. Er is voor ieder wat wils. houd je van spannende avonturen? Dan is Shaun het schaap 2: het ruimteschaap, Solan & Ludwig gaan naar de maan en De club van lelijke kinderen iets voor jou! Houd je van magische krachten of fantasy? Ga dan naar Kapitein Morten en de spinnenkoningin of Supa modo. Zelfs voor de allerkleinsten hebben we mooie films; Animaatjes en Lotte op zoek naar de draken zijn al leuk voor kinderen vanaf 3 jaar! Bekijk hier alle films die je tijdens Cinekid kunt zien.

EXPEDITIE
Nieuw dit jaar is de Expeditie; een speurtocht in de wereld van film en media. Bij de start ontvang je een stempelkaart met schatkaart, waarmee je alle spelletjes en opdrachten afstruint, zoals een knutselhoek, game-room, VR-installatie, of spelen voor een green screen. Aan het einde van de dag ga je als een ware alleskenner & -kunner met een presentje in je zak naar huis. Ontdek hier meer informatie over de Expeditie.

SPECIALS
Ook zijn er een aantal bijzondere programma’s. Op dinsdag- en donderdagavond is er een opblijfavond, dan kun je genieten van De club van lelijke kinderen of Kapsalon Romy. Op maandagmiddag leer je meer over de sterrenhemel in het kindercollege Op de MAANdag. Op donderdag kun je je oma meenemen voor speciale Openhartig met Oma-middag, met de film Kapsalon Romy. Wil je zelf filmmaker worden? Leer dan een animatiefilm maken in de Shaun het schaap Animatieworkshop! En tot slot kun je op maandag en vrijdag een kijkje nemen achter de schermen van een filmhuis.

PRIJZEN & KAARTVERKOOP
Cinekid Combiticket (film+expeditie): € 10,00 – alleen via de kassa verkrijgbaar

Losse kaarten (online en via de kassa verkrijgbaar):
Film kinderen tot 12 jaar: € 6,00 / Film volwassenen: € 10,00
Expeditie: € 6,00 (gratis voor volwassenen)
m.u.v.: Animaatjes: € 5,00 / Kindercollege Op de MAANdag: € 5,00 / Animatieworkshop: € 5,00 / Kijkje achter de schermen: gratis

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN KASSA LUX
In de herfstvakantie – maandag 14 t/m vrijdag 18 oktober – hanteert de kassa aangepaste openingstijden: onze kassa is dan vanaf 09.30 uur geopend.

ZA 12 OKT: 11.00 – 22.15 uur
ZO 13 t/m VR 18 OKT: 09.30 – 22.15 uur
ZA 19 OKT: 11.00 – 22.15 uur
ZO 20 OKT: 09.30 – 22.15 uur

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden