sluit

Cinekid – De grote boze vos & andere verhalen

Film
Cinekid

Degenen die denken dat het platteland een rustige en vredige plaats is, kunnen het mis hebben.

Daar leven een aantal dieren die bijzonder opgewonden zijn. Er is een vos, die denkt dat hij een kip is en eieren steelt. Verder is er een konijn die de ooievaar assisteert als hij een baby moet leveren en een eend die de kerstman zal vervangen als hij cadeautjes moet leveren. Alles staat op zijn kop in de wereld van deze boerderijdieren.

De grote boze vos & andere verhalen is hartverwarmend en doldwaas, deze vrolijke nieuwe animatiefilm van de makers van Ernest & Celestine.

CINEKID
De herfstvakantie vier je met Cinekid, het grootste kindermediafestival ter wereld! Tijdens Cinekid in LUX kijk je de nieuwste en meest bijzondere kinderfilms en kun je knutselen en spelen in onze multimedia-speeltuin: het Kidslab. Daarin kun je bijvoorbeeld met een virtuele auto over een zelfgemaakte racebaan rijden, de hoofdrol spelen in je eigen tekening, of muziek maken met je handen. Ook organiseren we leuke activiteiten zoals een opblijfavond en een struintocht langs de Waal in samenwerking met De Bastei! Kijk hier voor het complete overzicht.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden