sluit

Cinekid – Workshop: Fake It Till You Make It (8+)

Film
Cinekid
Junior

Cinekid is het leukste filmfestival voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar en keert terug van zaterdag 23 oktober t/m zondag 31 oktober. Tijdens Cinekid beleef je niet alleen de leukste films en series, je kan ook deelnemen aan geweldige workshops zoals Fake It Till You Make It, gepresenteerd door niemand minder dan Het Klokhuis presentator Nizar El Manouzi.

Hoe maak je kots, tranen en een levensechte wond? En hoe speel je een spectaculaire vechtpartij of een walgelijke kots-scène na? Het kan nooit kwaad om dat te leren. Helemaal in lijn met Het Klokhuis wordt uitgelegd hoe dingen werken en geven professionals tips over hoe je de sterren van de hemel kunt acteren. Acteur en Klokhuis-presentator Nizar El Manouzi zoekt het voor je uit!

Adviesleeftijd: 8 jaar en ouder

Let op: Deze workshop is KIDS ONLY, volwassenen kunnen niet in de ruimte blijven tijdens de workshop.

Over kindermediafestival Cinekid

Cinekid is het grootste film- en mediafestival voor alle supernieuwsgierige kinderen tussen de 3 en 14 jaar en (groot)ouders en keert terug van zaterdag 23 oktober t/m zondag 31 oktober in LUX. Cinekid is dé plek waar je je ogen opent voor de wereld om je heen. Cinekid laat jou ontdekken, verwonderen en verbinden met de beste films en series, uitdagende workshops, het MediaLab en nog véél meer. Kortom, Cinekid is niet uitgekeken raken! Lees hier meer

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?