sluit

Cinekid – MediaLab

Film
Cinekid
Junior

In het Medialab krijgen kinderen de kans kennis te maken met de coolste en nieuwste ontwikkelingen rondom media, zoals Virtual Reality en interactieve installaties .

In onze snel veranderende wereld worden mooie verhalen verteld via oude en nieuwe media: boeken, bioscoop en televisie, maar steeds meer ook online, via sociale media, en in Augmented of Virtual Reality. Voor kinderen, de makers van de toekomst, is het niet alleen belangrijk om deze kwalitatieve verhalen zelf te kunnen ervaren, maar ook om te leren hoe zij hun eigen verhaal kunnen vertellen met de tools van nu en van morgen. Cinekid wil zo alle kinderen in Nederland inspireren in hun ontwikkeling tot wereldburgers.

Elk Cinekid filmkaartje biedt toegang tot het MediaLab, het filmprogramma kan je hier vinden. Het MediaLab is open van maandag 24 tot en met vrijdag 28 oktober vanaf 11.00 uur ’s ochtend tot 16.00 uur ’s middags.

Cinekid

Cinekid is het grootste film- en mediafestival voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar. Van zaterdag 22 t/m zondag 30 oktober kijk je de mooiste films en shorts, ga je zelf op ontdekking in het MediaLab en steek je zelf je handen uit de mouwen bij workshops en masterclasses.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?