sluit

Cinekid – Kindercollege: Op de MAANdag

Film
Cinekid

Vind jij het ook prachtig om ’s avonds laat naar de sterren te staren? Stel je voor dat je sterrenkundige kan zijn. Bij het kindercollege Op de MAANdag ontdek je de geheimen van de sterrenhemel. Het college zal gegeven worden door Rutger Jaspers, masterstudent Particle & Astrophysics aan de Radboud Universiteit. Adviesleeftijd: 6 jaar en ouder.

Tip: leuk om te combineren met de film Solan & Ludwig naar de maan of Shaun het schaap 2: het ruimteschaap.

CINEKID
De herfstvakantie vier je met Cinekid! Cinekid is kijken, filmen, gamen, spelen, ervaren en beleven. Bekijk de mooiste films en kom spelen in een gigantische multimediaspeeltuin. De films die je hier ziet zijn heel speciaal; de meeste zijn namelijk alleen tijdens Cinekid te zien. Voor of na de film kun je op expeditie; een ontdekkingstocht in de wereld van film en media.

Cinekid strijkt neer van maandag 14 t/m vrijdag 18 oktober. Er draaien tien verschillende kinderfilms. Daarnaast kunnen kinderen op expeditie door LUX; met een stempelkaart struinen ze de verschillende activiteiten af. Zoals een knutselhoek, game-room, VR-installatie, of spelen voor een green screen. Ook zijn er een aantal bijzondere programma’s, zoals twee opblijfavonden of een animatieworkshop. Kijk hier voor meer informatie over de Expeditie. En bekijk hier het hele Cinekid programma. Kijk hier voor meer informatie over kaartverkoop en prijzen.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden