sluit

Cinekid – Opblijffilm: Dolfje Weerwolfje (6+)

Film
Cinekid
Junior

Deze Halloween zorgt LUX voor een (niet al te) spannende griezelfilm en een passende traktatie, tijdens de opblijffilm van Cinekid: Dolfje Weerwolfje. Het enige wat jullie hoeven te doen is je coolste, engste of mooiste Halloween kostuum aan te trekken en plaats te nemen in een grote bioscoopstoel.

Dolfje Weerwolfje is de verfilming van het eerste boek van de populaire boekenreeks van Paul van Loon. Het vertelt het verhaal van de kleine Dolfje die op de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. Bij het licht van de volle maan holt Dolfje door het park en de tuinen van de buren. Hij jaagt achter kippen en eenden aan. De volgende ochtend wordt hij weer wakker als een gewoon jongetje. De gevoelige Dolfje wil helemaal niet anders zijn. Hij wil gewoon zijn, net als iedereen. Hij is bang dat zijn pleegouders hem niet meer willen als ze ontdekken dat hij een weerwolf is. Dolfje wil koste wat kost zijn geheim bewaren, maar dat is niet zo makkelijk. Het is tenslotte iedere maand wel een keer volle maan…

Griezel-glittertattoo

Kom iets eerder langs om je halloween-outfit af te maken met een gratis glittertattoo! Francis van Franny Colors zet echte glittertattoos en maakt de meest griezelige creaties. Vanaf 17.45 uur kunnen kinderen terecht in ons café voor een tattoo.

Cinekid

Cinekid is het grootste film- en mediafestival voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar. Van zaterdag 22 t/m zondag 30 oktober kijk je de mooiste films en shorts, ga je zelf op ontdekking in het MediaLab en steek je zelf je handen uit de mouwen bij workshops en masterclasses.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?