sluit

Cinekid – Openingsfilm: Ted Sieger’s Molly Monster

Film
Cinekid

Inclusief rode loper wordt Cinekid festival officieel geopend door de directeuren van Cinekid Festival en Arthouse LUX, gevolgd door de vertoning van de openingsfilm Ted Sieger’s Molly Monster.

De film gaat over het monstertje Molly dat er dolgraag bij wil zijn als het ei van haar moeder uitkomt. Daarvoor moet Molly wel een verre reis maken. Zal ze op tijd komen? De film is speciaal voor Cinekid in het Nederlands ingesproken en daarom is er na de film een Q&A met de stemacteur van de Nederlandse Molly. Molly Monster zelf is ook aanwezig tijdens de feestelijke opening.

Ted Sieger’s Molly Monster (4+)
Molly Monster wil er dolgraag bij zijn als haar nieuwe zusje of broertje uit het ei kruipt dat mama heeft gelegd. Maar dat gebeurt ver weg, achter de Wilde Heuvels. Als papa en mama haar cadeau voor de baby vergeten gaat Molly op weg naar ei-eiland om haar ouders en haar nieuwe mini-monster broertje of zusje te zoeken. Ondertussen probeert ze haar beste vriend Edison aan zijn verstand te brengen dat hij niet jaloers hoeft te zijn. Zo begint Molly’s avontuurlijke reis in deze fantasierijke en vrolijke animatieflm voor de kleintjes.

Cinekid
Ted Sieger’s Molly Monster is onderdeel van Cinekid@LUX. Kijk hier voor het complete programma.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden