sluit

Cinekid – Première: De Ludwigs + Q&A

Film
Cinekid

Tijdens het openingsweekend van Cinekid@LUX gaat het nieuwe seizoen van Nickelodeon-serie De Ludwigs in première op het witte doek. Loop over de rode loper en ontmoet de cast en crew van deze spannende tv-serie.

Het nieuwe avontuur De Ludwigs – Op jacht naar de Stenen Schat gaat in première bij LUX! Als de broers en zussen naar hun tante Janine en neef Olivier op het Belgische platteland worden gestuurd, blijkt als snel dat dit geen ontspannen vakantie gaat zijn: Olivier heeft een geheim en is in het bezit van een halve schatkaart…

Wil je als eerste in Nederland de avonturen van De Ludwigs zien? Tijdens deze feestelijke première worden drie gloednieuwe afleveringen uit het nieuwe seizoen vertoond in een filmzaal van LUX.

Na de vertoning van de première is er de kans vragen te stellen aan de cast van De Ludwigs: Timo Verbeek (Benny), Luca Hollestelle (Yara), Rosaline Lantink (Anoosha), Yassine El Ouardi (Daniel), Cedric van den Abbeele (Sam) en Marit van Bohemen (Tante Janine), Alexander Brouwer (Olivier) en Sarah Nauta (Robijn).

Cinekid
De Ludwigs + Q&A is onderdeel van Cinekid@LUX. Kijk hier voor het complete programma.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden