sluit

Cinekid – Shaun het schaap Animatieworkshop

Film

Droom je ervan om je eigen Shaun het schaap film te maken? Als animator maak je bewegend beeld met behulp van honderden foto’s. Kruip woensdag in de huid van een filmmaker en maak je eigen Shaun. Samen met een begeleider maak je een verhaal dat tot leven wordt gewekt door karakters van klei. Net als bij Shaun het Schaap komt daar een mooi stukje film uit.
Adviesleeftijd: 4 tot 7 jaar.

Tip: leuk om te combineren met de film Shaun het schaap 2: het ruimteschaap.

CINEKID
De herfstvakantie vier je met Cinekid! Cinekid is kijken, filmen, gamen, spelen, ervaren en beleven. Bekijk de mooiste films en kom spelen in een gigantische multimediaspeeltuin. De films die je hier ziet zijn heel speciaal; de meeste zijn namelijk alleen tijdens Cinekid te zien. Voor of na de film kun je op expeditie; een ontdekkingstocht in de wereld van film en media.

Cinekid strijkt neer van maandag 14 t/m vrijdag 18 oktober. Er draaien tien verschillende kinderfilms. Daarnaast kunnen kinderen op expeditie door LUX; met een stempelkaart struinen ze de verschillende activiteiten af. Zoals een knutselhoek, game-room, VR-installatie, of spelen voor een green screen. Ook zijn er een aantal bijzondere programma’s, zoals twee opblijfavonden of een kindercollege over het heelal. Kijk hier voor meer informatie over de Expeditie. En bekijk hier het hele Cinekid programma. Kijk hier voor meer informatie over kaartverkoop en prijzen.

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?