sluit

Cinekid – Wallay

Film
Cinekid

De herfstvakantie vier je met Cinekid! Cinekid is kijken, filmen, gamen, spelen, ervaren en beleven. Bekijk de mooiste films en kom spelen in een gigantische multimediaspeeltuin. De films die je hier ziet zijn heel speciaal; de meeste zijn namelijk alleen tijdens Cinekid te zien. Voor of na de film kun je op expeditie; een ontdekkingstocht in de wereld van film en media.

WALLAY
Een van de films van Cinekid is Walley. Het gaat over de dertienjarige Ady, die al zijn hele leven in Frankrijk woont. Ady is een echte puber en zijn vader is soms ten einde raad. Daarom besluit hij Ady een zomer lang naar zijn familie in Burkina Faso te sturen. Ady verheugt zich enorm op de trip en denkt dat het een relaxte vakantie zal zijn. Van flatje naar lemen huisje: het wordt een een heel ander soort vakantie dan Ady zich had voorgesteld. In gezelschap van zijn strenge oom en een warme grootmoeder leert de jongen veel over zichzelf.
Kijkwijzer: 12 jaar en ouder.

CINEKID
Cinekid strijkt neer van maandag 14 t/m vrijdag 18 oktober. Er draaien tien verschillende kinderfilms. Daarnaast kunnen kinderen op expeditie door LUX; met een stempelkaart struinen ze de verschillende activiteiten af. Zoals een knutselhoek, game-room, VR-installatie, of spelen voor een green screen. Ook zijn er een aantal bijzondere programma’s, zoals twee opblijfavonden of een animatieworkshop. Kijk hier voor meer informatie over de Expeditie. En bekijk hier het hele Cinekid programma. Kijk hier voor meer informatie over kaartverkoop en prijzen.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden