sluit

Circus Noël

Film
Junior

De jonge Karo komt al van kleins af aan bij Circus Noël. Als ze na een tijd teruggaat naar het Circus wordt ze dan ook met open armen ontvangen door haar vrienden Victor en Tonie.

Als het circus abrupt moet vertrekken om mee te doen aan de prestigieuze circuscompetitie Cultura Nova, roept Karo de hulp in van haar vriendin. Haar ouders hebben alleen maar ruzie en willen gaan scheiden. Ze besluit weg te lopen van huis en mee te gaan met haar circusvrienden. Op weg naar het festival gebeuren er mysterieuze dingen die hun deelname in gevaar brengen. De leden van het circus vrezen het ergste als ze horen dat hun show niet door dreigt te gaan. Karo, Tonie en Victor komen in actie om het circus en hun deelname te redden. Zal het ze lukken om het circus te redden als hun vriendschap onder druk komt te staan?

Circus Noël is een vervolg op de gelijknamige kinderserie uit 2018, waarin Tonie, Victor en Karo elkaar voor het eerst leren kennen. Met Tygo Gernandt en Rick Paul van Mulligen heeft regisseur Dennis Bots (Achtste groepers huilen niet, Oorlogsgeheimen) de succesvolle cast van de serie overgenomen. Bots heeft met zijn eerdere werken bewezen van alle markten thuis te zijn. Achtste groepers huilen niet en Oorlogsgeheimen zijn beide met veel lof ontvangen en op verschillende binnen- en buitenlandse festivals in de prijzen gevallen. Met Circus Noël laat hij zien ook met een andere toon te kunnen regisseren.

CIRCUS WAAGHALS KOMT NAAR LUX
Kom op woensdag 1 mei zelf ervaren hoe het is om een circusartiest te zijn tijdens de kinderactiviteiten georganiseerd door Circus Waaghals. Vanaf 14.30 uur staan ze klaar om jou de kneepjes van het vak te leren in de benedenfoyer van LUX en om 15.00 uur kan je de film kijken. Bewaar je filmkaartje goed, want op vertoon hiervan krijg je 1 gratis proefles op een woensdag bij Circus Waaghals.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden