sluit

The Royal Ballet – Coppélia

Film
Royal Opera House
Specials

De klassieker Coppélia  van Ninette de Valios is een schitterend verhaal over liefde, ondeugendheid en opwindbare poppen. De live vertoning van deze feestelijke kerstvoorstelling van The Royal Ballet zie je op dinsdag 10 december.

COPPÉLIA
Een klassieker keert terug in het repertoire van The Royal Ballet met het charmante en geestige ballet van Ninette de Valois.

Coppélia is een verhaal over liefde, ondeugendheid en opwindbare poppen. De complexe choreografie volgt de schitterende partituur van Delibes en toont de technische precisie en komische timing van het dansgezelschap. De ontwerpen van Osbert Lancaster brengen een kleurrijk sprookjesboek tot leven in deze feestelijke kerstvoorstelling voor het hele gezin.

THE ROYAL OPERA HOUSE
Nergens heb je zo goed zicht op de voorstelling dan tijdens een live vertoning in het filmhuis. De dramatiek, de passie en de emoties: op het witte doek worden ze levensecht. Juist door de cameralens die tussen jou en de voorstelling zit, krijg je een blik op het toneel die je zelfs vanaf de beste rij in het theater niet kunt krijgen. Je kijkt de zangers en dansers recht in het gezicht. Je voelt hun adem, ervaart hun kunst en hun talent. Een unieke belevenis!

Bekijk het volledige programma van The Royal Opera House hier.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden