sluit

David Attenborough – A Life on Our Planet

Film
Specials

Eén man heeft meer van de natuur op aarde gezien dan wie dan ook. Deze unieke documentairefilm vormt het bewijs daarvan. Maandag 28 september is deze film bij ons te zien met een exclusieve video van een Q&A met Sir David Attenborough zelf.

Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd. Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien. Eerlijk, onthullend en urgent: David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

De film is gemaakt door de bekroonde natuurfilmproducent Silverback Films en door het Wereld Natuur Fonds (WWF), is geregisseerd door Alastair Fothergill, Jonnie Hughes en Keith Scholey en heeft als uitvoerend producent Colin Butfield. De carrière van de beroemde Britse bioloog Sir David Attenborough omspant ruim zes decennia. Hij heeft alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en de wonderen van het leven wereldwijd onder de aandacht gebracht met toonaangevende natuurseries. Zijn werk omvat onder meer Life on Earth, Planet Earth en meer recent de Netflix-documentaireserie Our Planet.

  • een hoopgevende film, maar voelt ook als een laatste waarschuwing
    de Volkskrant
  • ‘A Life On Our Planet’ roept op tot actie: natuur is onze bondgenoot
    de Trouw
  • Preventieve lofrede voor de aarde
    The Times

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden