sluit

David Gilmour Live at Pompeii

Film

45 jaar nadat Pink Floyd’s David Gilmour ‘Live At Pompeii’ filmde in het legendarische amfitheater in Rome, keert hij terug naar Rome voor twee spectaculaire shows in het kader van de jaar-lange tour voor zijn album ‘Rattle That Lock.’ Zijn optreden was het eerste rockconcert in het amfitheater en voor het eerst stonden er 2600 man op dé plek waar vroeger gladiatoren vochten.

David Gilmour Live At Pompeii is een audio-visueel spektakel met lasers, vuurwerk en een enorm scherm waarop speciaal gecreëerde films als aanvulling op de songs worden vertoond. De show bevat de beste liedjes uit David’s carrière, inclusief klassiekers van de band Pink Floyd (‘One Of These Days’) en de titelsongs van zijn twee meest recente No.1 albums: ‘Rattle That Lock’ en ‘ On An Island’. Ook speelde David tijdens beide concerten bijvoorbeeld ‘The Great Gig In the Sky’ uit ‘The Dark Side Of The Moon’: een performance die hij maar zelden als soloartiest heeft neergezet.

De concert-film bevat de hoogtepunten uit beide optredens en is gefilmd door regisseur Gavin Elder. David Gilmour Live at Pompeii laat een artiest op zijn best zien: David speelt ongelooflijk goede muziek in een unieke setting, tijdens een speciale gelegenheid.

Let op! De show bevat flitsende lichteffecten.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden